About

Hi! Mijn naam is Milou S. Ik ben 26 jaar en trotse moeder van twee jongens, J. & T. In het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver & coach. Daarnaast geef ik af en toe een yogales in een yogastudio in mijn woonplaats.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met lezen en schrijven. Als klein meisje schreef ik verhalen en verslond ik alle boeken die ik maar tegenkwam. We gingen regelmatig naar de bibliotheek en zo af en toe kocht ik een boek.  Die liefde voor lezen is nooit meer weggegaan. Lezen heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Met een boek kon ik even ontsnappen aan de wereld en me terugtrekken in de fantasiewereld van mijn boek. Het is een stukje ontspanning. Wat ik graag lees? Je kunt beter vragen wat ik niet lees. Van elk genre kun je wel een boek in mijn boekenkast vinden.

Hallo! Ik ben Milou W. (eigenlijk ook Milou S. Maar dat is zo verwarrend 😉 ) 29 jaar oud, trotse moeder van zoon F. en dochter I.

Vroeger las ik heel veel boeken. Ik heb hele series verslonden, kreeg altijd voor mijn verjaardag boeken die ik graag wilde hebben en ik heb mijn ouders flink wat boetes laten betalen met mijn geleende (en vergeten) exemplaren bij de bibliotheek. Vervolgens heb ik jarenlang geen boek aangeraakt maar sinds een aantal jaar zie je mij dagelijks met mijn neus tussen de bladzijden. Ik lees voornamelijk (feel good) romans, thrillers, Young Adult en zelfhulp boeken. Mijn vriend vult de boekenkast aan met Fantasy exemplaren (die je hier ook af en toe voorbij ziet komen!) en mijn zoon en dochter hebben nu al een collectie kinderboeken waar je U tegen zegt.

1 Comment

  • Reageren Wat is er nou zo leuk aan boekbloggen? – Marieke's books 24 september 2018

    […] Loubooks van Milou en Milou. Dit vind ik zo’n heerlijke blog! De leukste rubriek op hun blog vind ik ‘Een week door met Lou books’ waarin de dames ons mee laten kijken in hun week. Wat hebben ze die week gelezen, hoe vaak hebben ze geblogd? Het komt allemaal voorbij in het weekoverzicht. En ze bevatten altijd zulke mooie foto’s! […]

  • Leave a Reply