About

Hi! Mijn naam is Milou S. Ik ben 25 jaar en trotse moeder van twee jongens, J. & T. In het dagelijks leven werk ik als tekstschrijver & coach. Daarnaast geef ik af en toe een yogales in de yogastudio in mijn woonplaats.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met lezen en schrijven. Als klein meisje schreef ik verhalen en verslond ik alle boeken die ik maar tegenkwam. We gingen regelmatig naar de bibliotheek en zo af en toe kocht ik een boek. Ā Die liefde voor lezen is nooit meer weggegaan. Lezen heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Met een boek kon ik even ontsnappen aan de wereld en me terugtrekken in de fantasiewereld van mijn boek. Het is een stukje ontspanning. Wat ik graag lees? Je kunt beter vragen wat ik niet lees. Van elk genre kun je wel een boek in mijn boekenkast vinden.

Hallo! Ik ben Milou F. (eigenlijk ook Milou S. Maar dat is zo verwarrend šŸ˜‰ ) 28 jaar oud, trotse moeder van zoon F. en dochter I.

Vroeger las ik heel veel boeken. Ik heb hele series verslonden, kreeg altijd voor mijn verjaardag boeken die ik graag wilde hebbenĀ en heb mijn ouders flink wat boetes laten betalenĀ met mijn geleende (en vergeten) exemplaren bij de bibliotheek. Vervolgens heb ik jarenlangĀ geen boek aangeraakt maar sinds een aantal jaar zie je me dagelijks met mijn neus tussen de bladzijden. Ik lees voornamelijk chiklits, romans, Yound Adult en zelfhulp boeken. Mijn vriend vult de boekenkast aan met Fantasy exemplaren (die je hier ook af en toe voorbij ziet komen!) en mijn zoon en dochter hebben nu al een collectie kinderboeken waar je U tegen zegt.

No Comments

Leave a Reply