Adventkalender

Aankondiging: Lou’s adventskalender

Het is december! Mijn favoriete maand. We beginnen deze maand met een knaller, namelijk de aankondiging van onze adventskalender! Tot aan de kerstdagen kun je iedere dag een artikel van ons verwachten. Hoe tof is dat? In dit artikel vertel ik je meer.

December is een leuke maand om iets speciaals te doen. Op Instagram vliegen de challenges je om de oren en iedereen probeert iets moois van zijn of haar foto’s te maken. Ik kwam op het idee om via onze blog zelf iets te doen: een adventskalender. We gaan aftellen naar Kerstmis met boeken, boeken en nog eens boeken!

We hebben zoveel leuke boeken klaarliggen die allemaal wel onder de aandacht moeten komen op Lou Books, maar waarmee we het met vier artikelen per week gewoon niet redden. Het zou zonde zijn als die boeken pas laat, of helemaal niet aan de orde zouden komen. Zo is het idee geboren!

Iedere dag komt er een artikel online. Voorbeelden van de artikelen: een recensie, boekentips, een korte recensie én we hebben ook heerlijke recepten klaarstaan voor christmassy drinks. Natuurlijk slaan we ‘De week door met Lou Books’ niet een hele maand over, deze kun je gewoon op woensdag van ons verwachten.

Wij hebben flink wat voorbereiding getroffen en er erg veel zin in! Kom je iedere dag even kijken naar onze adventskalender? 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply