Boeken koffer
Boeken

5 boeken die mee moeten in jouw koffer!

Vakantie, dé tijd om jezelf helemaal te verliezen in een goed boek. Maar waar begin je nu mee? Welk boek moét je gelezen hebben in deze vakantie? Wij begrijpen dat je door het gigantische aanbod aan boeken de bomen door het bos niet meer kunt zien, dus verzamelde wij vijf boeken die wij aanraden om te lezen op jouw (strand)bedje. Klinkt goed, niet?

Verkikkerd

Heb je Verkikkerd nog niet gelezen? Dan moet dit boek sowieso mee in jouw koffer! Deze heerlijke chicklit heeft je vanaf de eerste bladzijde in de greep en zorgt direct voor een good mood. Heb je nog ruimte over in de koffer? Neem dan gelijk Verslingerd mee. Want neem van mij aan: zodra je Verkikkerd uit hebt gelezen wil je gewoon geen afscheid nemen van Lucy en Kikker!

In het water

Zin in spanning? Sleep dan ook In het water mee naar jouw vakantiebestemming! Paula Hawkins, auteur van de populaire thriller Het meisje in de trein, schreef deze parel van een thriller. Prachtig beschreven met de juiste toon en spanningselementen.

Elle Luna

Op de tweesprong van moeten en willen

Een vakantie is hét moment om op te laden én misschien ook wel het juiste moment om eens uit te zoeken wat je nu echt wilt? Twijfel dan niet een neem Op de tweesprong van moeten en willen mee. Volgens Milou S. een ideaal zelfhulpboek om mee in actie te komen.

Op mijn schouders

Natuurlijk kan een Young Adult niet ontbreken in ons lijstje: Op mijn schouders. Nog altijd zitten Libby en Jack in mijn hoofd. Leest als een trein en je wordt meegenomen in een bijzonder liefdesverhaal.

versplinterd

Versplinterd

Last but not least: Versplinterd. Deze zeer originele roman las ik onlangs uit en ondanks dat het boek al even bestaat raad ik iedereen aan om ‘m te lezen. Momenteel is het ook heel erg makkelijk om gratis aan Versplinterd te komen: samen met nog 59 andere boeken kun je het boek via de VakantieBieb app lezen! Let op, vanaf 31 augustus gaan de boeken wel weer offline. Dus geniet er nog van zolang het kan!

Welke boeken wil jij lezen op vakantie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply