bookhaul
Boeken

Bookhaul augustus 2018

Na mijn bookhaul van juli dacht ik deze maand wel even rustig aan te doen. Not. Ik denk dat ik nog niet eerder in mijn leven zóveel boeken heb aangeschaft in een maand. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen en de boeken tellen voor jullie: deze maand vulde ik mijn boekenkast met maarliefst 15 boeken aan! Kijk je mee welke dit allemaal zijn?


Augustus begon voor mij goed met het Body Positive Power boek van Megan Jane Crabbe. Ik had er al héél erg veel positieve berichten over voorbij zien komen dus ik wilde graag kennis maken met dit boek. Tijdens een shop tripje naar onze Zuiderburen nam ik Zeven perfecte dagen mee. Deze ging direct op de stapel om mee te nemen op vakantie.

Ik ging – zoals jullie hier konden lezen – met mijn schoonmoeder naar het Boekenfestijn in Vijfhuizen en nam deze geweldige stapel boeken mee naar huis. Stuk voor stuk ben ik héél erg blij met de boeken. Hoe overleeft Rosa New York heb ik al gelezen, haha! (En die staat hier nu niet bij omdat ik die alweer uitgeleend heb. 🙂 )

Bij Action hebben ze ook een toffe actie: toptitels, lichtbeschadigd voor €1.88. Wat? Ja, €1,88. Je begrijpt dat ik iedere keer even bij de boeken kijk wanneer ik in Action ben en dus verzamelde ik deze vijf boeken de afgelopen maand. Onvoorstelbaar dat ze zo goedkoop zijn en van de schade is haast niets te zien!

Per 1 augustus heb ik een Kobo Plus abonnement aangeschaft, dus dat zijn ook nog eens héél veel boeken. Daardoor dacht ik dus dat mijn buit deze maand wel mee zou vallen, niet dus. Haha! Wel heb ik met mijzelf afgesproken dat ik in september even de knip erop zet. Eerst maar eens lezen. 😉

Welke boeken heb jij afgelopen maand gekocht?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply