Selecteer een pagina

DE LEUKSTE PODCAST BOEKENCLUB

Een podcastshow met boekbesprekingen, interviews met auteurs en een podium voor nieuw talent. Inclusief online community!

Iedere maand een boek

Iedere maand kiezen we in samenwerking met verschillende uitgeverijen een boek uit. Een van de leden krijgt dit boek opgestuurd!

Online community

In de online community bespreken we tussentijds kort het boek. Er kunnen vragen gesteld worden die we meenemen in de podcastshow.

Podcastshow

Met het uitgekozen lid bespreken we het boek in de podcastshow en behandelen we de gestelde vragen en meningen van de andere leden.

HET BOEK VAN FEBRUARI:

We trappen af met De meisjesmagneet van Jackie van Laren! 
Wil je dit boek ook bestellen? Klik hier

LOU BOOKS BOOK CLUB

door Lou Books | Podcast

Boek(en) gelezen

leden

HOE HET BEGON

Wij vroegen onze volgers of zij lid zijn van een boekenclub of hier interesse in hebben. De reacties waren overweldigend! Er zijn alleen wat problemen; óf er bestaat geen boekenclub in hun omgeving, óf ze kunnen zich niet identificeren met de boekenclub.

Het werd ons duidelijk dat er een grote behoefte is aan een online boekenclub. Eentje die modern is, die recent verschenen boeken en allerlei genres bespreekt. Hier moesten wij wel iets mee doen; als groot boekenliefhebbers met een goedlopende boekenblog wilden wij al een tijdje meer in contact komen met andere boekenliefhebbers. Recensies schrijven op een blog is fantastisch, maar het is natuurlijk nóg leuker om dit samen met anderen te doen. 
We lieten een middag ons creatieve brein z’n gang gaan en al snel ontstond er een concreet plan: onze passie voor boeken, samen delen met anderen in de o zo gewilde online boekenclub. Lou Books Book Club was een feit! Om het net even dat extraatje te geven – en omdat het beiden dolgraag wilde – voegen wij er een podcastshow aan toe, om het nóg persoonlijker te maken. 

We werken samen met verschillende uitgeverijen en dat is echt te gek. Hierdoor kunnen we recent verschenen boeken een mooi podium geven en er vele mensen enthousiast (of niet ;-)) over maken. Ook houden we interviews met verschillende auteurs en zetten we nieuw talent in de spotlights!

TEAM

MILOU S.

Passie voor lezen en schrijven, zomer- en herfstmeisje, geniet van een goed boek en een kop thee. Noemt zich een ware Queen of the selfhelpbooks.

MILOU F.

Houdt van boeken, schrijven en fotografie. Leest het liefst (feelgood)romans, thrillers en zo nu en dan een zelfhulpboek.