Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #11

Misschien heb je hem even gemist maar door omstandigheden was het weekoverzicht een weekje afwezig. Niet getreurd want we zijn weer helemaal terug. Vandaag heb ik een gloednieuw, vers weekoverzicht voor je. De afgelopen dagen had ik het ontzettend druk, veel tijd om uitgebreid te lezen was er niet. Maar zoals altijd weet ik wel een momentje te vinden om mijn boek erbij te pakken. Ik las één boek uit dat me omver heeft geblazen. Lees je mee?

Op donderdag had ik al vroeg een afspraak in de stad. Uiteraard bij mijn favoriete café of all places, die in de plaatselijke boekhandel zit. Na de afspraak dook ik nog even snel de boekhandel in. Het was tenslotte Kinderboekenweek! Ik kocht een cadeau voor mijn jongens.

Vrijdag kregen wij officieel de sleutel van ons nieuwe kantoor. Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden!

Nu nog een vreselijke rommel maar we gaan ons kantoor omtoveren tot een fijne inspiratieplek!

Onze afspraak verliep niet helemaal als gepland maar we besloten toch even lekker een taartje te gaan eten. Moet kunnen hè?

De weekenden zijn bij ons altijd ontzettend druk, tijd om te lezen is er bijna nooit. Toch kreeg ik het voor elkaar om ’s avonds een paar hoofdstukken te lezen. Inmiddels heb ik het boek Valse hoop uit. Echt wauw… Maar de recensie volgt snel!

Ik denk dat ik de kinderboeken leuker vind dan mijn kinderen zelf. Maar zondagochtend besloot ik eens door alle boekjes van mijn kinderen te gaan. De leukste boeken kregen een plekje op het boekenrek in de kamer van mijn oudste zoon.

Maandag, weer een nieuwe week! Dit boek gaf ik mijn moeder voor haar verjaardag. Dat was natuurlijk een tactische zet. Ik wist vrij zeker dat ze het een goed verhaal zou vinden maar tegelijk wilde ik het boek zelf ook graag lezen. Win-winsituatie dus!

Ik leende dit boek van Milou en las het maandag uit. Wat een fijn en herkenbaar boek. Leest als een trein. Ook de recensie van dit boek lees je binnenkort op Lou Books.

Dinsdag kroop ik even achter mijn laptop. Normaal doe ik dat niet zo snel. Wanneer ik thuis ben met de kinderen probeer ik zo min mogelijk te werken. Dat is ook niet zo moeilijk want van werken komt het niet echt met twee van die kleintjes om je heen. Toen de jongens hun middagslaapje deden, checkte ik snel nog even Goodreads. Dat vind ik zo’n fijne manier om nieuwe boeken te ontdekken!

’s Avonds las ik weer een boek uit en vulde dat meteen in op Goodreads (ja, ik ben zo enthousiast dat ik het precies bijhoud). Kreeg ik toch deze gezellig melding! Mijn leesdoel van 2018 heb ik alvast behaald. Hoewel ik natuurlijk nog lang niet klaar ben met het lezen van boeken voor dit jaar!

 

Hoe was jouw afgelopen week? Heb je nog fijne nieuwe boeken ontdekt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply