Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #12

Goedemorgen! Daar zijn we weer. Deze week neem ik (Milou F.) jullie weer eens mee, en dat is alweer even geleden. Door omstandigheden en door de start-up van ons bedrijf stond Lou Books even op een laag pitje en schoot deze rubriek er een beetje bij in. Excuses daarvoor! Maar, we zijn weer terug. Lees je mee?

Waarschijnlijk hebben de meesten dit al wel voorbij zien komen, maar ik wil het toch nog even laten zien. We gaan nog even terug naar 18 oktober: de dag dat wij ons bedrijf inschreven bij de Kamer van Koophandel! Mijlpaal!


Ik kreeg Nevermoor voor mijn verjaardag en I love it! (sorry voor de lelijke titel bovenaan de foto. Het is een printscreen en ik zie dit nu pas.)

Ik werkte woensdag al op kantoor want er moest nog héul veul gebeuren voor de start-up van Lou Business. Vandaag zat ik in mijn eentje en dat was wel een beetje saai, maar wel volle focus en ik heb héél veel kunnen doen. Oh, wat ik eigenlijk wilde zeggen: deze mok kreeg ik van een vriendin voor mijn verjaardag en hij is nu al favoriet!

Knallen, rammen en beuken. Hahaha, dat geloof je nu vast niet meer met WhatsApp op de achtergrond?

Ook maakte ik een foto voor Instagram van ‘Een dag in December’. We kregen een heerlijk pakket opgestuurd van Luitingh-Sijthoff, helemaal in de sfeer van het boek. Binnenkort verschijnt de recensie online!

Daar is Milou! We werkten donderdag en vrijdag ook op kantoor, samen! En hoewel we voorheen vaak niet konden stoppen met kletsen tussendoor, viel het nu wel mee en hadden we allebei volle focus! We schreven énorm veel sollicitaties, reageerden op leuke klussen en werkten keihard aan de website. <3

Onze koffie was op, dus ik scoorde twee pakken op donderdagavond en stuurde deze foto naar Milou. Zij reageerde dat ze ook koffie had gekocht, dus voorlopig hebben we genoeg. Haha! Oh, die pretzeldingen zijn echt de hémel, jongens!

Ik ben zó blij met mijn wederhelft: als ICT’er hielp hij ons fantastisch en zette hij de puntjes op de i. Het waren lange dagen. Ik kon (en kan) het niet laten om ’s avonds de laptop er weer bij te pakken. Het is ook allemaal zo leuk om te doen!

Ik presenteer jullie: onze website! Is ‘ie mooi of is ‘ie mooi? Check www.loubusiness.nl voor de rest van de site!

Wij schrijven voor Lou Business ook blogs. Deze zullen meer business gerelateerd zijn. Onze Pinterestpagina is nu ook helemaal klaar en het werd dus tijd om onze artikelen te delen. Volg jij ons al op Pinterest?


En weer achter die laptop. Sorry, het wordt een beetje eentonig. Deze foto maakte ik gisteren om 09:30 uur en zie je hoe donker het is? Ik wilde eigenlijk veel foto’s schieten van boeken die we gaan recenseren maar het is helaas niet gelukt.

Weinig boeken deze week en veel Lou Business! We moesten echt even knallen en dat is goed gelukt! Ook zijn we erg blij met de stappen die we hebben gezet en de opdrachten die we nu al mogen doen. 🙂 We zullen zo nu en dan eens iets voorbij laten komen op Lou Books, maar vanaf nu voornamelijk weer back to books! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply