Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #13

Mijn weken zijn de laatste tijd nogal veel van hetzelfde. Maar dat weerhoudt me er niet van om de overzichten met jullie te blijven delen. Afgelopen week was echt een hele leuke week. De hele week stond in het teken van boeken. Nou zijn boeken vaak een prominent onderdeel van mijn leven maar deze week nog net even wat meer. Zo werkte ik aan correctieopdrachten, maakte foto’s in de plaatselijke boekhandel en bezocht de Boekenbeurs. Laat me je meer vertellen over mijn week!

Op donderdag kon ik eindelijk weer aan de slag voor het bedrijf. Natuurlijk werk ik thuis ook wel tussendoor maar donderdag en vrijdag besteed ik volledig aan werken. Kinderen op de opvang of naar opa en oma en ik lekker op kantoor! Vandaag stond het maken van foto’s gepland. Zakelijke foto’s welteverstaan. Die foto’s maakten we in de plaatselijke boekhandel waarin ook een fijn cafeetje zit.

Even geheel ongedwongen poseren voor een foto, echt mijn ding! Gelukkig waren de mensen van de boekhandel heel vriendelijk en hebben ze ons zelfs nog geholpen met foto’s maken!

Ik kon het natuurlijk niet laten om nog even een rondje door de boekhandel te maken. Dit boek staat echt op mijn lijst hoor! Ik wil een poging wagen om meer Engels te gaan lezen.

Vrijdag, weer een werkdag! Deze meid zat gezellig met haar zonnebril op tegenover me. De zon scheen aardig fel voor november en zelfs zonwering hielp niet, dan die zonnebril maar op. The show must go on!

Vrijdagavond vertrokken we, na een lange dag werken, naar de Boekenbeurs in Antwerpen. We wisten niet goed wat we moesten verwachten en wat bleek? De voorbereiding had beter gekund… Er waren die avond enorm veel auteurs aanwezig van wie wij boeken hebben gerecenseerd hier op Lou Books. Maar de exemplaren hadden we niet bij ons. Gelukkig hebben we wel gezellig gekletst met de auteurs.

Never not working en meer van dat op zaterdag. Het leven van een ondernemer (en blogger) gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat het zaterdag was, moest er gewerkt worden. Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg!

Ik schreef onder andere een artikel over de favoriete kinderboeken van mijn jongens.

Zondag was een rustige dag. Ik las de kinderen ontelbaar veel boekjes voor (de oudste is er dol op om voorgelezen te worden), schreef nog wat voor Lou Books en las verder in Wat Alice vergat.

Op maandag, toen de jongens in bed lagen en ik mijn werk had afgemaakt, las ik dit boek uit. De recensie volgt uiteraard snel!

Dinsdag begon ik in een nieuw boek van Elle Luna, Jouw verhaal, jouw kracht. Eerder las ik Op de tweesprong tussen moeten en willen in een ruk uit. Ook dit boek las weer als een trein en aan het einde van de middag had ik het uit. Ook de recensie van Jouw verhaal, jouw kracht volgt snel!

Dat was ‘m weer! Hoe was jouw leesweek?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply