Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #14

Het is woensdag, tijd voor ‘De week door met Lou Books‘! Ein-de-lijk weer een week waarin ik lekker veel heb gelezen. De laatste tijd – met de start-up van Lou Business – schoot dat er flink bij in, superjammer. Maar, ik ben weer terug in de flow en het voelt goed! Lees je mee?

Donderdag hielp mijn zoontje mij met de foto’s van Bobbi viert Sint-Maarten. Hij vindt het boekje echt superleuk en wil iedere dag ‘Boepie’ lezen. Inmiddels hebben wij ook al kleurplaten geprint die hij met veel plezier inkleurt. 馃檪

Terwijl ik bezig was met het fotograferen van boeken kwamen mijn katten om beurten eventjes kijken. Ik kan het dan niet laten om ze even vast te leggen op beeld. <3

Zaterdag ontving ik een kaartje dat verdacht veel leek op het boek ‘Insomnia‘ dat wij onlangs hebben mogen ontvangen.

Oehhh. Wat zullen ze hiermee bedoelen?


’s Avonds kwam ik thuis en werd ik verrast door een brievenbuspakketje! Er zat in wat ik h贸贸pte: De Royals – Verlangen (#4). Man, man, man… wat voel ik mij een bofkont dat we deze boeken mogen ontvangen voor onze blog. Jullie weten h贸e erg ik van De Royals houd! Waaah! <3

ps. Volg ons op Instagram om deze unboxingen te kunnen zien!


Zaterdagavond begin ik direct met lezen en ook zondag grijp ik ieder ‘vrij’ momentje aan om te lezen. Toen Max Vestappen 71 keer hetzelfde rondje reed en alle aandacht daarop gevestigd was hier in huis – booooring – maakte ik meters in mijn boek.


Maandag. Bijna uit. Janken. Maar ook: ik kan niet meer stoppen! Je begrijpt dat het niet lang duurde voordat ‘ie uit was.

De recensie van ‘Truth or Dance‘ kwam maandag online! Heb jij ‘m al gelezen?

Wij zijn begonnen aan de serie ‘Timeless‘ en ik vind het echt weer een toppertje! En dan te bedenken dat ik tot een tijd geleden n贸贸it een serie keek. (Zie je die kerstversiering bij dat boompje? Vond m’n vriend leuk.)

Om de pijn van De Royals een beetje te verzachten begon ik aan ‘Een dag in December‘. Ik ben op blz. 150 en ik vind het boek nu al z贸 leuk! En check mijn kat. HAHA.

Welke boeken heb jij gelezen deze week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply