Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #15

Het weekoverzicht lees je normaal natuurlijk op woensdag. Door omstandigheden (lees: zieke kinderen) moest ik het een dagje doorschuiven. Gelukkig waren jullie heel begripvol! De afgelopen week stond bij ons thuis dus vooral in het teken van ziek zijn. Inmiddels zijn we nog steeds niet helemaal opgeknapt. Love griep en het KDV this time of year!

Op donderdag werkte ik op kantoor. Ik ben de hele dag druk aan het schrijven geweest en daardoor vergat ik zelfs een foto te maken. Aan de andere kant, elke week een foto van kantoor is ook zo saai. Jullie kunnen ondertussen denk ik dromen hoe ons kantoor eruit ziet!

Ik voelde me al meer dan week niet helemaal goed en op vrijdag zette het (again) lekker door. Ik besloot dus om vanuit huis te werken. Zie hier het rommelige stilleven wanneer ik thuiswerk. Het bureau heeft wat opruimwerk nodig maar dat komt helemaal in orde. We hebben namelijk net de hele zolder opgeruimd en het bureau, dat daar ook staat, is het laatste wat nog moet gebeuren!

Mijn beste vriend de afgelopen dagen. Mijn gesnotter en pijnlijke keel probeer ik te verzachten met heel veel thee. En dan vooral thee met citroen en gember. Het is eerlijk gezegd niet mijn favoriete smaak, maar het werkt wel goed!

Zaterdag stond bij ons helemaal in het teken van Sinterklaas. We gingen naar de intocht en onze jongens keken hun ogen uit, vooral de oudste natuurlijk! ’s Avonds mochten ze hun schoentje zetten en, verrassend, daar zat bij beide de andere ochtend een mooi boek in (hoe zou dat nou komen?)

Zondag staat hier thuis volledig in het teken van sporten. Mijn vriend gaat voetballen en ik speel een wedstrijdje hockey. Zo ook deze zondag, we zouden een wedstrijd in Oudenbosch spelen. Daar aangekomen bleek de wedstrijd te zijn afgelast. Dat was flink balen… Eenmaal thuis besloot ik een aantal recensies te gaan schrijven.

Maandag deed ik een poging verder te gaan in Dagboek van een boekverkoper. Weer voelde ik me niet helemaal top. Het plan was gedoemd de mislukken want de kinderen waren niet van plan om zelf te gaan spelen. Sterker nog, ik was hun favoriete klimrek!

Ken je dat, dat je soms baalt dat een boek uit is? Dat had ik dus bij The Tattooist of Auschwitz. Het was voor het eerst sinds een hele lange tijd dat ik weer een poging deed om Engels te lezen. Het ging me gemakkelijker af dan ik dacht en wat een bizar verhaal! Ik las het boek dinsdag uit. De recensie volgt snel.

Goed, zoals je ziet zit deze week niet bomvol foto’s. De reden daarvan is simpelweg dat we aan een aantal weken aan het sukkelen zijn met allerlei soorten griepjes. De laatste in onze collectie is buikgriep. Die binnen ons gezin rondwaart as we speak. Hopelijk is het nu op zijn retour.

Hoe was jullie week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply