Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #2

Het is weer woensdag dus tijd voor: de week door met Lou Books! Ik heb nu zo’n quizmasterstem in mijn hoofd, jij ook? Anywho, deze week de eer aan mij, Milou S. Mijn eerste week in foto’s gedeeld met jou. Ik had een vrij rustige week maar dat betekende wel veel tijd om mijn boeken te lezen. Ik las onder andere het laatste boek op mijn e-reader uit.

Milou S.

Op woensdag schreef ik wat nieuwe artikelen voor de blog. Vaak doe ik dat wanneer de kinderen hun middagslaapje houden of ’s avonds als ze op bed liggen. Ja, wij hebben een gigantisch zwembad in de tuin, lekker met dit weer!

 

Op donderdag moet ik vaak werken. Naast mijn eigen bedrijf en onze blog werk ik af en toe in een koffietentje hier in de buurt. Omdat ik eigenlijk altijd alleen werk is dit een leuke afleiding. Na het werk loop ik nog een rondje door de stad en kan ik het niet laten om de plaatselijke boekhandel in te gaan. Ik zag dit boek en moest er meteen om lachen, deze moet ik lezen! Ik appte hem naar Milou F. met de woorden: ‘dit is iets voor ons!’

Dit zie ik het liefst! Vrijdag hadden Milou F. en ik een werkdag voor Lou Books. We bespraken nieuwe content, hielden een brainstorm en maakte plannen voor de toekomst. Eerlijk gezegd werd er vooral ook veel gekletst over andere dingen, haha.

Ik had dit toffe canvastasje al zo vaak voorbij zien komen. Elke keer kon ik mezelf inhouden het te kopen. Maar niet vandaag! Na ons harde werken beloonde ik mezelf met deze canvastas van Blossom Books. Leuk is ‘ie hè?!

En eindelijk, na lang wikken en wegen besloot ik om Bloed en Beenderen toch te kopen. Ik volg de auteur op Instagram en ik vind haar zo’n leuk mens dat ik alleen al daarom graag het boek wil lezen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek maar ik moet nog even wachten. Bovenop de TBR!

Zaterdag, weekend! Nu is het weekend bij ons niet veel anders dan alle anderen dagen. De kinderen zijn ook op zaterdag om 7.00 wakker. Dus begon onze dag om 7.00! Na het ontbijt gingen de kinderen met papa om boodschappen, zo had ik mooi de tijd om verder te gaan in Winternacht (past niet echt bij het weer van nu maar oké).

Waar we op zaterdag meestal nog wel een waslijst aan to-do’s hebben, is zondag onze rustdag. In elk geval in de zomer, tot alle sportseizoenen weer beginnen. Ik werkte wat aan de blog en zocht quotes op voor een nieuwe recensie.

Maandag, begin van een nieuwe week! Hoewel veel mensen een hekel hebben aan maandag, vind ik het helemaal niet zo erg. Dat komt waarschijnlijk omdat maandag mijn vrije dag is, haha. Ik had wel ontzettend veel moeite met opstaan dus ik beloonde mezelf met een lekkere cappuccino in een vrolijke mok. Let’s rock this monday!

Op maandagavond had ik nog wat werk liggen. Dus hop, die laptop naar de bank en werken maar!

Boeken, goh wat verrassend! Dinsdag ging ik de stad in voor een cadeautje voor een vriendin en ook vandaag dook ik even de boekhandel in. Het klinkt raar maar ik kom echt tot rust in een boekhandel. Lekker rondneuzen tussen al nieuwe (en oude) boeken, love it!

Ik propte er ook nog even me-time in met een kopje koffie en een boek bij Café Helene. Ja, dat is hetzelfde café waar Milou F. vorige week over sprak. Het is mijn favoriete plekje. Want hallo, koffie én boeken. Must be heaven. Is het ook!

Dat was ‘m voor mijn eerste weekoverzicht. Volgende week neemt Milou F. jullie weer mee.

Was jullie week ook zo heerlijk vol met boeken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply