Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #3

Goedemorgen! Het is woensdag, tijd voor De week door met Lou Books. Dit is een nieuwe rubriek, waarbij we jullie een kijkje geven achter de schermen bij Lou Books en een klein stukje meenemen in onze leeswereld. Benieuwd wat we deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Nadat ik Springvloed uit lees (sorry, geen foto van!) begin ik woensdagmiddag in Een. In eerste instantie lijkt het een dikke pil, maar aangezien dit boek in versvorm is geschreven vlieg ik er doorheen. Voordat ik het weet zit ik al over de 100 pagina’s!

Zo dus. Dat leest lekker vlot! Binnenkort komt de recensie online.

In het weekend ga ik mee boodschappen doen met mijn moeder (en mijn zoontje) en in één van de AH’s hier in de stad hebben ze een boekenkast waar je boeken kunt (uit)lenen. Hoe leuk! Ik heb niet echt gekeken of er iets bij zat, maar op het eerste oog leken het wel allemaal erg oude boeken.

En dan begin ik aan de Royals! Eindelijk. Vorig jaar – toen deel 1 net uitkwam – dacht ik echt dat dit boek niets voor mij zou zijn. De laatste tijd experimenteer ik wat meer met genres en tot nu toe is dat erg goed bevallen. Ook deze keer weer. Wat een héérlijk boek! (onder genot van mijn favoriete chocolade en ik kreeg gezelschap van één van mijn katten, die lekker blurry op de foto staat)

Ook komen deze twee pareltjes binnen. 31 augustus komt deel 3 uit en daarom zijn de eerste twee delen nu tijdelijk te scoren voor een tientje. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Dit is ook zo’n boek waar ik vorig jaar geen aandacht aan besteed zou hebben, dus ik ben heel benieuwd wat ik er van vind!

’s Avonds bewerk ik nog wat foto’s voor Lou Books en onze instagram.

Maandag lees ik de Royals – verleiding uit en ik.moet.verder.lezen! Aangezien ik alleen deel 1 en 3 kon scoren in de bieb – en deel 3 alweer gereserveerd staat voor iemand anders, dus weinig tijd – besloot ik deel 2 te kopen op Bol.com. Heerlijk, ik kon direct verder lezen over het leven van Ella en de Royals. Het is echt mijn guilty pleasure geworden!


Volgen jullie ons al op Instagram? Cato stal van de week de show. <3 Ze komt altijd even kijken waar ik foto's maak, of gaat ze - net als nu - met haar dikke kont voor de camera liggen tukken. Welke boeken hebben jullie deze week gelezen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reageren Olga // Daar Was Eens 1 augustus 2018

  Ik ben deze week uit logeren bij mijn moeder en kan mijn kindjes dus een klein beetje uitbesteden.. Heb dus de leesschade van de afgelopen maanden ingehaald door veel te lezen. Op dit moment lees ik ‘Het Rosie-project’ en ik vind het tot nu toe een vermakelijk en vlot boek.

 • Reageren Marieke 1 augustus 2018

  Ik vind dit nog steeds echt een hele toffe rubriek! Afgelopen week las ik het 3e deel van de Royals uit. Op naar het 4e deel van de serie!

  • Reageren Milou F. 5 augustus 2018

   Ooh heerlijk! Ik begin bijna aan het derde deel. <3

  Leave a Reply