Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #4

Het is alweer het vierde weekoverzicht wat we met jullie delen en deze week ben ik (Milou S.) aan de beurt. We krijgen zulke leuke reacties op deze artikelen dat ik helemaal enthousiast ben met het maken van foto’s. Ik zal je eerlijk bekennen dat het nog wel even wennen is. Soms denk ik achteraf: oh ja, ik had een foto moeten maken. Maar dat is puur gewenning en het gaat inmiddels al meer vanzelf. Ik neem je mee in mijn leesweek.

Woensdag was best een drukke dag. Ik was gezellig samen met de kinderen maar we hadden een hoop te doen en racete van hot naar her. Blij was ik toen de klok eindelijk 19.00 sloeg en de kinderen naar bed gingen. Tijd om verder te lezen in De horlogemaker van Londen. Confession: ik kocht dit boek omdat ik de omslag super tof vond. Leuk is ‘ie toch?

Koffie en taart, wat wil je nog meer? Op donderdag werkte ik bij een koffietentje hier in de stad. Daarna ging ik met een milkshake in de hand op weg naar de boekhandel. Ik ging alleen even kijken en ik heb niks gekocht. Applausje!

Een nieuwe hittegolf was deze week weer in volle gang en dat betekent dat het bij ons thuis niet uit te houden is van de warmte. Vrijdag is een werkdag voor mij. Die dag werk ik vaak vanuit huis maar omdat het met die hitte ongeveer 28 graden is bij ons binnen, verhuis ik naar het kantoor van mijn vriend. Airco is life! Ik schrijf wat artikelen voor Lou Books.

Op zaterdag was het aardig warm dus toen de kinderen een middagdutje deden dook ik het zwembadje in met dit boek en las hem uit. Een recensie vind je binnenkort online!

Niet lang daarna begon ik eindelijk aan Bloed en Beenderen. Ik was er zo benieuwd naar. Normaal ben ik niet zo van het fantasy genre maar ik volgde de auteur al een tijdje op Instagram. Tomi Adeyemi is zo’n leuk persoon dat ik alleen al daarom het boek wilde kopen. En ik had eens zin in iets anders dan thrillers en romans.

Op zondag gingen we een dagje weg dus heb ik letterlijk geen boek aangeraakt. Maandag kwam onze recensie van Stromboli online, geschreven door Saskia Noort. We waren wel een beetje trots toen we zagen dat ze onze recensie zowel op haar Instagram als op haar Facebookpagina deelde. Milou F. en ik zeiden laatst nog tegen elkaar dat we dat zo leuk vinden aan de boekenwereld. Auteurs zijn oprecht blij als je hun boek recenseert. Ze zijn altijd enthousiast, zo leuk!

Zondagnacht werd bijna iedereen hier thuis flink ziek, toen het dinsdag weer iets beter leek te gaan en de kinderen hun middagdutje deden, moest ik kiezen welk boek het werd. Ik lees niet graag twee boeken door elkaar behalve wanneer het fictie en non-fictie boeken zijn, dan vind ik het weer minder erg. Uiteindelijk won Bloed en Beenderen het!

Zoals je ziet heb ik niet echt een spannende week gehad. Het was erg druk en die paar dagen ziek zijn kwam ook niet uit (komt dat ooit uit?). Maar ik hoop dat ik jullie toch een kleine blik in mijn week heb kunnen geven!

Herkennen jullie dat trouwens? Dat je liever niet meerdere boeken door elkaar leest? Of heb je daar geen moeite mee?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply