Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #6

Goodmorning! Het is deze week aan mij (Milou S.) om mijn leesweek met jullie te delen. Deze keer een overzicht bomvol foto’s omdat mijn week vooral bestond uit boeken, lezen, bloggen. Een droomweek dus!

Op woensdag las ik eindelijk Verlangen naar Verbinding uit. Het boek lag al dagen in de hoek en ik besloot hem woensdagavond in één ruk uit te lezen.

Op donderdag werk ik vaak maar deze keer werd mijn werkdag even omgegooid. Na twee uur werken was ik klaar en moest ik de kinderen van de opvang halen. Omdat ze thuis nog gingen slapen had ik twee uurtjes de tijd om wat recensies te schrijven en foto’s te maken.

Tijdens het uitzoeken en fotograferen van de boeken vond ik mijn favoriete boekenlegger! Ik was hem al een hele tijd kwijt maar hij bleek nog achtergebleven in een boek. Je kunt wel zien dat hij veel gebruikt is, lekker versleten! Een toffe boekenlegger vind ik altijd zo leuk, vooral met een boekenquote. Heb jij ook favoriete boekenleggers?

Werkdag! Vrijdag is de dag dat ik vanuit huis werk. Hoewel ik ellenlange to-do lijstjes maak, zorg ik altijd dat ik tijd heb om even aan onze blog te werken. Voor vandaag kon ik dat weer afvinken dus!

Zaterdag moest ik in de stad zijn voor een cadeautje voor vrienden waar we ’s avonds mee gingen eten. Laat een paar winkels verder nou de boekhandel zitten! Even snel naar binnen en hup, vier boeken afrekenen. Oeps! Ja, je telt er drie maar nummer vier was een cadeautje (en dus ingepakt!).

Ik vond zaterdag ook mijn book-ish mok weer! Ondertussen heb ik zoveel mokken verzameld dat ze soms nog wel eens naar de achtergrond verdwijnen.

Ik moet eerlijk bekennen dat lezen in het weekend voor mij vaak lastig is. Op zaterdag en zondag lees ik ontzettend weinig. Mijn vriend en de kinderen zijn dan thuis dus we doen vaak leuke dingen. Toch pakte ik mijn momentje en las eindelijk Bloed en Beenderen uit.

Verder was zondag een rustige dag. Ik pakte na lange tijd mijn Bullet Journal erbij om weer eens lekker te kliederen en lijstjes te maken (love lijstjes). Volgens mij kun je trouwens wel raden wat mijn favoriete mok is…

Maandag! Officieel heb ik al vakantie maar voor Lou Books moest ik toch nog even flink aan de slag. Mijn vriend en de kinderen trokken eropuit zodat ik de hele ochtend kon werken. Ik zorgde dat alles klaar stond voor de komende weken zodat ik niet tussendoor ga werken (dat is het plan dan hè).

Op dinsdag maakte ik een lijstje, of eigenlijk stapeltje van de boeken die ik de komende weken wil lezen. We zullen veel thuis zijn dus grote kans dat ik ze allemaal kan lezen!

Dat was mijn overzicht van de afgelopen week alweer.

Hoe was jouw leesweek?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply