Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #7

Goedemorgen! Het is woensdag, tijd voor De week door met Lou Books, nummertje zeven alweer. Aan de statistieken te zien bevalt onze ‘plogwoensdag’ jullie wel, en dat vinden wij erg leuk! Afgelopen week was voor mij een niet al te beste leesweek. Omdat ik niet heel erg veel foto’s heb van de afgelopen week, heb ik er ook een aantal van de week daarvoor bij gepakt. Kijk je mee?

Ik ging samen met mijn dochter naar de stad om een paspoort voor haar aan te vragen. Natuurlijk dook ik ook nog even onze favoriete boekenwinkel in (dochter sliep, ideaal!) maar verliet de winkel met lege handen.

Word ik altijd zo vrolijk (en hebberig, haha) van!

Vorige week maandag kwam mijn Structuurjunkie Planner binnen van Cynthia. Hier was ik super benieuwd naar en ik gebruik ‘m nu een dikke week. Interesse in een ‘review’ binnenkort?

’s Avonds ging ik aan de slag met de cursus Teksten corrigeren van Chinouk. Ik vind het echt superleuk, maar kan er iedere keer de tijd niet voor vinden als ik met de kinderen thuis ben. Je moet er echt goed je aandacht bij hebben en dat lukt niet met een baby en een peuter om je heen. Daarom ga ik er soms ’s avonds aan zitten, maar dan is mijn concentratie/energie na een volle dag ook niet meer optimaal en dat merk ik dan ook. Omdat ik serieus met deze cursus aan de slag wil (want toekomst) heb ik besloten hier echt tijd voor vrij te gaan nemen, alsof ik aan het werk ben – wat dan in principe ook zo is. Ik begin vandaag toevallig! Wanneer dit artikel online komt ben ik een ochtend aan het werk voor de blog én de cursus, in mijn eentje. Heerlijk!

Dinsdag deed ik mee aan de webinar van Janne Schuijn. Ik was zo enthousiast, haar Minshift programma is op dit moment precies wat ik nodig heb op zowel privé, als werk vlak. Ik heb mij dan ook aangemeld voor een 12 weken programma en het is zóoo leuk, interessant en motiverend!

Ok, jongens. Het Funko Pop! virus is bij ons in huis toegeslagen. Die shit is verslavend. Hebben wij even geluk dicht bij de grens te wonen: een bezoekje aan Kablamo in Mortsel is zo gefixt. Funko Pop! Heaven.

Ik ging naar huis met deze Dumbo. Loooove Dumbo! (nostalgie)

Woensdag gingen we langs bij een koffietentje in de stad (waar Milou S. zo af en toe werkt) en ondanks dat ik daar wekelijks kom, viel deze tekst mij nu pas op. Love it.

Ooooh in onze woonplaats konden we (tweedehands) Moaning Myrtle scoren! Deze Pop is best exclusief en aangezien wij allebei Harry Potter fans zijn waren we heel blij met onze nieuwe aanwinst.

Hé, een boek! Ja, ik ben zo druk geweest met Minshift dingen, voorbereidingen vakantie en feesten dat ik geen tijd of zin had om te lezen. Ik ging verder in de Royals deel drie en heb ‘m nu bijna uit.

Stilte voor de storm. Volgende week heb ik vakantie en ik heb een aantal heerlijke boeken opgespaard die ik allemaal van plan ben om te lezen!

Wat heb jij afgelopen week gelezen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply