Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #8

Goedemorgen, ik heb weer een gezellig weekoverzicht voor je! In mijn vorige ‘De week door met Lou Books‘ vertelde ik je al dat ik drie weken vakantie heb. As we speak zijn mijn laatste vakantiedagen aangebroken. We zijn een week naar Frankrijk gegaan en verder hebben we vooral veel leuke dingen gedaan als gezin. Ik dacht dat ik deze drie weken zou gebruiken om lekker veel te lezen, maar het tegendeel is waar. Hoe mijn leesweek er afgelopen week uit zag? Nou zo!

Woensdag was onze laatste dag in Frankrijk. Na dagen van wisselvallig weer (nu klink ik als een weervrouw), hadden we eindelijk een dag volle zon. Ik besloot er maar goed van te genieten!

Donderdag! We propte alles in de auto en reden weer terug naar huis. Ik had zowel mijn e-reader als fysieke boeken bij me. Toch heb ik in de vakantie vooral gelezen op mijn e-reader en las ik de Flow (magazine) uit. Die 6 uur durende autorit was een mooie gelegenheid om eens flink wat bladzijdes te lezen. Al hebben mijn vriend en ik meer gepraat dan dat er uiteindelijk gelezen is, haha. Maar ook gezellig!

Toen ik vrijdag de tassen had uitgepakt, de wasmachine volop draaide en alles opgeruimd was, was het tijd om foto’s terug te kijken. Tussen die foto’s stond ook deze foto, die ik maakte op onze camping in Frankrijk. We zijn namelijk een beetje ideeën aan het verzamelen om beneden eindelijk een boekenkast te creëren. Mijn boekenkast staat op zolder en is nu veel te klein. Dit vond ik best een leuk idee!

Zaterdag kwam de Structuurjunkie Planner van Cynthia Schultz binnen. Milou kocht hem al eerder en naar aanleiding van de plannen die we aan het maken zijn, leek het me handig dezelfde planner te hebben. En leuk. En ik vond hem mooi, dus ik wilde hem gewoon, haha.

Zondag is rustdag, toch? Terwijl mijn vriend alvast met de kinderen naar beneden ging, bleef ik nog even liggen om verder te lezen in dit boek. Niet voor lang want mijn vriend moest weer weg om te voetballen.

Maandag, de laatste week van onze vakantie is aangebroken. Toch kan ik het niet laten om alvast wat te werken en verder te gaan aan de laatste module van de cursus Teksten corrigeren van Chinouk Thijssen. Echt een aanrader, ik heb de cursus met zoveel plezier gevolgd!

Ik las laatst een artikel over rituelen tijdens het werken. In eerste instantie dacht ik eigenlijk dat ik die helemaal niet had. Tot ik eens verder ging kijken. Wanneer ik thuis werk zorg ik altijd dat ik koffie en een glas water op mijn bureau heb staan voor ik begin met werken. Als ik start steek ik een kaarsje aan, meer om het voor mezelf een beetje gezellig te maken. Wanneer ik klaar ben blaas ik de kaars uit, maak ik mijn bureau leeg en neem ik de gebruikte kopjes en glazen weer mee naar beneden. Heb jij onbewust ook van die rituelen?

Deze boeken kocht ik dinsdag. Mijn trein had vertraging dus besloot ik even rond te kijken in de AKO. Altijd een slecht idee natuurlijk. Beide boeken stonden al een hele tijd op mijn lijstje. Ik ben vooral benieuwd naar ‘Nice girls don’t get the corner office’. Wat ik er tot nu toe van gelezen heb maakt me super enthousiast!

Dat was mijn week. Niet super spectaculair door de vakantie maar ik ben toch aardig met boeken in de weer geweest. Lees jij meer of minder wanneer je vakantie hebt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply