Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #9

Goedemorgen! Welkom bij weer een nieuwe De week door met Lou Books. Ik zat de afgelopen week in Denemarken. Daar ben ik op vakantie met mijn familie en we genieten volop! Dat was ook de reden waarom er maandag geen recensie online kwam, qualitytime had even prioriteit en dat moet best eens kunnen. Ik heb wel heel veel leuke foto’s om te laten zien! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

cursus tekst corrigeren Woensdag ga ik verder met de cursus Teksten corrigeren van Chinouk Thijssen. Ik ben iets later ingestroomd dus ik moet nog aan de bak! 😉 Ik vind het echt super leuk om te doen en tot nu toe positieve feedback teruggehad, dus dat werkt motiverend!

Harry Potter Deens In een boekhandel in Grennaa kom ik Deense Harry Potter tegen! Op Instagram deelde ik deze foto met de vraag waar ik mij bevond. Zo grappig, want qua vormgeving lijkt ‘ie precies op de Engelse uitgave, dus bijna niemand zag het. Sommigen dachten dat ik Donner boekhandel was (ging die dag weer open!) of inderdaad: Engeland! Niet dus. :’)

Duizend Hoog Ik ben begonnen in Duizend hoog en I loooove it! Ik heb ‘m op moment van schrijven nog niet uit want ik werd afgeleid door twee andere boeken en heel veel andere activiteiten deze vakantie. Toch ben ik al dik over de helft en ik kan wel zeggen dat ik fan ben!

Vakantie lezen We zijn op het strand! Baby slaapt en peuter vermaakt zich met oma. Ik probeer wat te lezen uit Duizend Hoog!

Boekhandel DenemarkenWeer in een boekhandel! Ik vind Scandinavische boeken (de vormgeving) zo tof!

Boekhandel DenemarkenOp mijn forever wishlist: Penguin classics! Ik vind ze zooo mooi! Maar ik denk dat ik ze echt niet ga lezen en daar vind ik ze wel een beetje te duur voor… herkenbaar?

Koffie denemarken Wij zijn in Aarhus en het is toch een partij slecht weer! Autumn feelings. Bij gebrek aan een Pumpkin’ Spiced Latte ga ik bij een ander koffietentje voor een Salted Caramel Latte. Maar hij gaat maar voor de helft op, véél te zoet.

hygge Hygge everywhere!

WInkel denemarken Had ik al benoemd dat ik dol ben op Scandinavische stijl?

Winkel Denemarken Nee hé?! Bij dezen. <3

mouse & pen Wij hebben een vakantiehuisje vlakbij Ebeltoft en daar heb je een aantal winkeltjes, waaronder Mouse & Pen! Mijn moeder en ik kwijlen weg bij alle toffe illustraties en verlaten de winkel niet zonder handen. Ze zijn bezig om (meer) verkooppunten in Nederland te fixen. Het is echt zó leuk!

yahtzee Vakantiedingen: Yahtzee. 🙂

instaproof Ik lees Instaproof in één ruk uit. Binnenkort verschijnt de recensie!

strand ebeltoft Ik sluit af met deze foto. Op deze plek stond ik vanavond samen met mijn zoontje, 50 meter van ons huisje af. Zo voelt geluk. <3 Ik wil hier niet meer weg, merk je het? 😉

Hoe was jullie week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply