Persoonlijk

Gelezen boeken in augustus 2018

Goedemorgen! Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op augustus. Wat heb ik vorige maand allemaal gelezen? Om heel eerlijk te zijn was augustus niet zo’n beste leesmaand voor mij. Ik ‘moest’ van mezelf boeken uitlezen waardoor het lezen alleen nog maar trager ging.

Augustus was ook de maand waarin ik besloot hiermee te stoppen. Wil je daar meer over weten, lees dan zeker het artikel Saai boek, leg weg! Hoewel augustus dus niet zo’n spannende leesmaand was voor mij, heb ik natuurlijk wel een aantal boeken gelezen.

Zie hier het kleine stapeltje fysieke boeken dat ik afgelopen maand uit heb gelezen. Het is niet veel maar zoals ik al zei: ik heb afgelopen maand gelezen als een slak. Ik kwam niet vooruit. Daarbij komt dat Bloed en Beenderen 472 pagina’s telt dus het duurt wel even voor je daar doorheen bent. Ik deed maar liefst 2,5 week over het boek. Het langst deed ik over De Horlogemaker van Londen. Ik kocht het boek voor de omslag (guilty) en hoewel het verhaal niet verkeerd was, trok het me niet echt. Op de tweesprong van moeten en willen las ik binnen een halve dag uit (voor de tweede keer) en Verlangen naar verbinding duurde ook een week. De recensies van de boeken volgen snel!

Zelfs mijn e-reader heeft deze maand onder een dikke laag stof gelegen. Ik las niet één boek uit maar ben inmiddels wel halverwege 365 dagen succesvol.

Helaas, augustus was geen spectaculaire maand qua lezen. Naast dat ik het enorm druk had, lag mijn leestempo erg laag. Halverwege de maand besloot ik eindelijk om een boek weg te leggen als ik er echt niet doorheen kwam, wat ervoor zorgde dat het lezen me inmiddels weer lekker makkelijk afgaat en ik weer in een prima leesflow zit. Laten we hopen dat september een betere maand is!

Welke boeken heb jij gelezen in augustus? Laat het me weten in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply