Lou Books
Persoonlijk

Lou’s adventskalender: De week door met Lou Books #16

Goedemorgen! De week door met Lou Books is deze week een dagje later. Redenen: deadlines die gehaald moesten worden en een dagje Maastricht! <3 Soms gaan andere dingen dus even voor. Toch kon ik het niet laten om nog wat fotootjes met jullie te delen; ik heb ze tenslotte niet voor niets gemaakt! Kijk je mee?

Woensdag hadden wij Pakjesavond en dus zat ik donderdagochtend tussen het nieuwe speelgoed te werken! Ik was bezig met het corrigeren van mijn eerste boek. Echt zó tof!


Vrijdag kwam de recensie van Julliette of het geluk van boeken. Heb je het al gelezen?


Vrijdag waren we lekker aan het werk op kantoor! Toch besloten we ’s middags even van omgeving te veranderen en gingen we Inspire Coffee zitten. Favorietje! We tikten wat blogjes voor Lou Books en Lou Business.

En we namen een superlekkere lunch: tosti pikante kip (of zoiets. Haha!)

Zaterdag kwam de recensie online van Me, myself and I. Verder hield ik een grote schoonmaak in huis en kwam de kerstboom in huis!

Zondag kwam het recept online van de overheerlijke Gingerbread hot chocolate. Heb jij ‘m al geprobeerd?

Ik ging ook verder in Onbreekbaar #3 van Lisette Jonkman. Inmiddels is ‘ie uit en ooo, ik kan niet wachten tot Verknocht uit is!

Zondagavond werd het een latertje: ik had met de uitgeverij afgesproken om maandag mijn boek in te leveren, dus dat deed ik netjes. Rond half 1 ging ik naar bed en was het boek klaar. De volgende dag leverde ik ‘m in en dat was echt even een momentje van trots. 🙂

Maandag kwam de recensie online van mijn geliefde Nevermoor!

Dinsdag waren Luuk en Lotje aan de beurt. 🙂 Een superleuk kinderboek!

Gisteren had eigenlijk mijn artikel online moeten komen, het artikel dat jij nu leest. Maar zoals je op de foto kunt zien was ik niet thuis; ik was samen met mijn moeder een dag naar Maastricht. Heerlijk! Maastricht is zó magisch mooi rond de feestdagen. Echt iedereen doet zijn/haar best om er iets prachtigs van te maken.

Een dagje Maastricht kan natuurlijk niet zonder een bezoekje aan de Dominicanen: een prachtige boekenwinkel waar wij wel een uurtje zoet zijn geweest. Ik kocht voor mijn zoontje (en uit eigenbelang) een nieuw voorleesboek van Woezel en Pip, voor mijn moeder (en misschien ook wel een klein beetje uit eigenbelang, hahaha) het boek van Michelle Obama en zelf nam ik Wundersmith mee. <3 Ik wil ook eindelijk eens een boek lezen in het Engels, dus deel twee van Nevermoor leek mij een uitgelezen kans – hij is nog niet in het Nederlands uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply