thee favoriet
Persoonlijk

Lou’s reading drinks: 3x favoriete thee

Ondanks dat ik een echt koffie lover ben, drink ik met vlagen ook líters aan thee. Nu het najaar zijn intrede heeft gedaan zit ik weer in zo’n fanatieke theedrink periode. Vandaag drie tips voor jullie: mijn absolute thee favorieten!

Pukka Revitalise Bio

Begin je dag gemotiveerd met Revitalise van Pukka! Deze melange bevat een heerlijk krachtige aroma, vooral na het toevoegen van het vers gekookte water. De geuren van kaneel, gember, kruidnagel, kardemom, sinaasappel, pepermunt en groene thee komen je tegemoet wanneer je een kopje klaar maakt en zorgen dat je de dag energiek begint.

Zie je die ingrediënten? Hallo herfst. Hallo dekentje. Hallo boek. Hallo heerlijke kneuterigheid!

Kaldi Groene thee Himalaya’s Witte Bergtop

Mix van witte en groene thee met een kruidige afdronk. Ingrediënten: Witte thee, groene thee, gezoete stukjes ananas, jasmijn, mais en kerrie.

Groene thee witte watte? Ja mensen, Himalaya’s Witte Bergtop. Indrukwekkend, niet? Deze naam was ik allang weer vergeten, dus ik moest online ook even zoeken hoe de thee heet (in plaats van dat ik mijn keukenkastje even opentrek. Logica.) maar deze ingrediënten zijn hémels! Sowieso is groene – verse – thee al mijn lievelings, maar in combinatie met ananas helemaal geweldig! Verkrijgbaar bij Kaldi. Twijfel je na mijn omschrijving? Dan kun je eerst een kopje thee proberen/kopen in hun winkel.

YOGI TEA Choco Chili

Vandaag smaakt een kop warme chocolade in Mexico nog precies zoals in de tijd van de Azteken.
Zij wisten hoe ze hun cacaodrank moesten mengen met pikante specerijen en beschouwden het als een godendrank. Volgens deze traditie bevat Yogi Tea® Choco Chili de volle smaak van chocolade, een snufje chili en veel warme kaneel.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat de welbekende ‘Winterglow‘ thee als eerste door mijn hoofd schoot voor de nummer drie. Maar eerlijk, die kent iedereen inmiddels wel – is wel énorm lekker! Al snel kwam ik op de Choco Chili thee van YOGI TEA. Mensen, probeer dit. Dit is zó fijn!

thee favoriet

Dat waren ze! Hebben jullie nog aanraders voor theesoorten die ik moét proberen? Let me know! Wie weet komen ze dan wel voorbij in mijn nieuwe favorieten theesoorten artikel. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply