royals geheimen
Recensie, Young Adult

De Royals: Geheimen – Erin Watt

Yes, deel drie van ‘De Royals‘! Hebben jullie ook zo gesmuld van de eerste twee delen? Mooi, dan sta je nu waarschijnlijk te popelen om mijn recensie te lezen van het derde deel. 😉 Al weet ik niet of je zozeer mijn mening nog nodig hebt als je al fan bent van de eerste twee delen. Soit, daar komt ‘ie!

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging.

Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Na de gigantische cliffhanger van De Royals – Verraad, moést ik doorlezen. Zo gezegd, zo gedaan. Het boek lag al klaar in mijn boekenkast dus ik kon direct door.

Zó veel vragen. Zonder te spoilen: er zijn heftige dingen gaande. Ik kon aan het begin alleen maar denken: REED WAT HEB JE GEDAAN? of WAT DOET HIJ IN HEMELSNAAM HIER? en HUH? WAT? HOE DAN? Je ziet het, dit boek brengt je hoofd redelijk op hol.

‘In het laatste deel van het boek vliegen de plottwists je ineens om de oren.’

Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik deel drie niet zo sterk vond als de eerste twee. Zoals je hierboven las gebeurde er veel dingen in het begin waardoor ik zowat doordraaide en door moést lezen, maar al snel verslapte het verhaal en werd het soms zelfs een beetje langdradig. Ik heb het boek even weggelegd en ben in de tussentijd aan een ander boek begonnen. In mijn vakantie las ik ‘m uiteindelijk wel uit en het doorlezen werd beloond: in het laatste deel van het boek vliegen de plottwists je ineens om de oren en wordt het dus tóch nog spannend.

En… nu?

Ja, nu is het even klaar met De Royals. Of nouja, de verhaallijn Ella en Reed is zover klaar. Maar niet getreurd: 6 november verschijnt deel vier waarin Easton de hoofdrol mag spelen. Kijk ik daar naar uit? (moet ik hier serieus antwoord op geven?) JA!

Rating: ★★★★★

De Royals: Geheimen – Erin Watt
Uitgever: Uitgeverij de Fontein
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply