Recensie, Young Adult

De Royals: Verlangen – Erin Watt

De Royals are back! O, wat heb ik mij hierop verheugd! Zoals jullie in het weekoverzicht of op Instagram konden zien was ik dan ook errug blij toen ik deel vier in mijn brievenbus vond. Ik las ‘m in twee dagen uit en vandaag vertel ik wat ik er van vond!

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Easton, Easton, Easton! Hoewel Reed in de drie voorgaande delen de hoofdpersonage was – samen met Ella – was ik altijd al een fan van Easton. Dus, hóe tof is het dat er nu een compleet boek is over deze Royal?

In het begin laat Easton zich zien zoals wij hem kennen: zelfingenomen en ongeremd. Soms nét over het randje. Al snel ontdekt Easton een kant van zichzelf die hij nog niet kende, of in ieder geval nooit eerder toeliet. Easton Royal deed nooit anders dan lol maken, daar hoorde échte liefde niet bij.
Hartley is degene die dit met hem doet. Hij wil meer, hij wil weten wie zij is en heeft hier alles voor over. Hartley daarentegen wil niets met hem te maken hebben, maar Easton zorgt er wel voor dat ze niet om hem heen kan.

Erin Watt did it again!

Het was weer genieten! Ik vloog erdoorheen maar ik wilde het niet. Ik wilde niet dat het boek zo snel uit zou zijn! Wat je kunt verwachten van deel vier? Typische Royal drama, vriendschappen en liefde. Waar ik wel een beetje moeite mee had is dat Easton zich zo onwijs aan Hartley opdrong, en dat het als ‘normaal’ werd bestempeld in die cultuur – de school. Ik vond het soms onwijs intimiderend en echt niet oké.

Toch vijf sterren voor dit deel van De Royals! Ik ben het wel gewend dat het er soms hard aantoe kan gaan – het boek is niet voor niets 16+ – en gelukkig is het maar fictie. 😉 En nu weer wachten tot februari… Dan komt deel vijf! Yaaaas.

Lees hier mijn recensies van de voorgaande delen.

Rating: ★★★★★

De Royals: Verlangen – Erin Watt
Uitgever: Uitgeverij de Fontein
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply