Lou Books
Persoonlijk, Uncategorized

De week door met Lou Books #5

Goedemorgen! Het is weer woensdag, tijd voor De week door met Lou Books! En jullie hebben geluk, want afgelopen week zat bomvol met leuke uitjes waarbij boeken vaak de hoofdrol hadden. Lees je mee?

Woensdag las ik De Royals – verraad uit. Heerlijk boek! Ben gelijk begonnen in het derde deel.

Dit boek nam ik mee uit de boekenkast van mijn schoonmoeder. Ik vond het een leuk boek om te zien maar de flaptekst sprak mij ook aan. Ik vroeg op Instagram of anderen dit boek kende, maar veel antwoordde van niet.

Wij ontvingen Valse hoop van Uitgeverij de Fontein. Deze staat op onze TBR lijst voor een recensie!

’s Avonds werkte ik aan de blog. Ik schreef twee recensies en twee andere artikelen. Ik was on a roll! Ook las ik een klein stukje uit Body Positive Power #teammeerdereboekentegelijk

Donderdag ging ik met mijn moeder en dochter naar Wijnegem Shopping Mall. Het was al zeker zes jaar geleden dat ik daar voor het laatst was geweest, dus dat was wel weer leuk. Ik kwam dit leuke restaurantje tegen ‘De Bibliotheek’. Het zag er zo leuk uit!

Toen kreeg ik Shop For Geek in mijn vizier en daar stapte we naar binnen. Ik stuitte direct op een grote tafel vól met Harry Potter. <3

Dit dus! <3

Funko Pop! heaven. Dit was voor het eerst dat ik ze in het echie zag. Fascinerend.

En kijk nou! Knikkebeen in knuffel. Ik vond ‘m zoooo lief! #crazycatlady

Ik verliet de winkel met mijn allereerste Funko Pop! Kunnen jullie raden welke? 😉

Ik vertelde mijn vriend over de Funko Pops en hij was eigenlijk ook wel benieuwd. Een videogesprek later stapte ik wederom de winkel uit met een Pop!

Zaterdagochtend werd het weer tijd voor een bezoekje aan de Bibliotheek. Op Instagram hebben jullie kunnen zien welke boeken ik meenam.

Boeken, boeken, boeken!

Zondag was het zover: Het Boekenfestijn! Samen met mijn schoonmoeder gingen we op pad naar Vijfhuizen. Vier uur lang hebben we tussen de boeken gesnuffeld. Heaven!

Dit was heaven voor mijn zoontje, haha. Uiteindelijk nam ik één kleurboekje mee voor de vakantie.

Tip: bij Action verkopen ze lichtbeschadigde toptipels voor maar €1,88! Ik nam deze vier mee en heb uit vertrouwelijke bron gehoord dat er naar ‘mijn’ action een nieuwe doos vol boeken onderweg is!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply