Lou Books
Adventkalender, Persoonlijk

Lou’s adventskalender: De week door met Lou Books #17

Hoewel de bacillen bij ons thuis vrolijk blijven hangen, gaat het werk gewoon door. Er wordt gewerkt voor Lou Business en er worden recensies en blogs geschreven voor Lou Books. Er is altijd meer dan genoeg werk en alles wat blijft liggen komt er nog eens bovenop. Nu is dit natuurlijk geen klaagzang want ik hou echt heel veel van mijn werk. Misschien krijg je inmiddels kippenvel van iedereen die ‘zoveel van zijn/haar werk houdt’ maar ik kan er niets anders van maken, het is echt zo. Afgelopen week was een mix van halve werkdagen, het verzorgen van mijn zieke kindjes en werken tussen de bedrijven door. Laat me je vertellen hoe mijn week was!

Donderdag werkte ik ’s ochtends op kantoor en halverwege de middag verhuisde ik mijn laptop naar onze keukentafel (hoe digital nomad-achtig van mij). Mijn vriend werkte ook de middag thuis want er kwam een timmerman om onze ideeën te bespreken voor de boekenkast die we beneden willen plaatsen.

Het is niet echt een lekkere kwaliteit foto maar ik vergat de unboxing te fotograferen voor het weekoverzicht, dus werd het een screenshot van de instastory. Van uitgeverij De Fontein ontvingen wij Zee van verlangen van Jojo Moyes. Ik ben er zo benieuwd naar!

Vrijdag is de dag dat Milou en ik beide op kantoor werken. De laatste weken hebben we elkaar weinig gezien omdat onze kinderen elke keer ziek zijn. Zo ook deze week weer. Milou werkte op kantoor en ik werkte aan de keukentafel bij mijn ouders. Mijn oudste zoontje was ziek en wilde alleen maar bij mij zijn. Vrijdag is de oppasdag van oma dus maakte ik een handige combinatie. Zo kon ik bij mijn zoontje zijn en toch nog wat werk verrichten. We hadden vandaag ook nog een deadline, die we gelukkig met gemak haalden.

Toen ik ’s avonds thuis kwam, lag er een pakketje op me te wachten. Mijn sokken van SOXS waren binnen. Ja ik ben een geitenwollensok, deal with it! Ik vind de sokken ideaal voor mijn yogalessen maar draag ze ook veel thuis, altijd lekkere warme voeten! Het pakketje was echt een cadeautje met allemaal leuke kaartjes zoals deze.

Op zaterdag was de oudste nog steeds flink ziek. Alle plannen die we hadden werden afgezegd. Het werd een dagje hangen op de bank. Ik vond het een mooie gelegenheid om mijn bullet journal weer eens onder het stof vandaan te halen! Ik ben gelukkig niet heel erg fan van stippen… haha.

Gelijk even in de kerstsferen komen! Ik moet zeggen dat ik daar dit jaar meer moeite mee heb dan anders. Kerst vind ik helemaal geweldig maar op de een of andere manier heb ik dit jaar niet zo’n kerstgevoel. Misschien komt het omdat de bacillen al anderhalve maand feestvieren bij ons in huis.

Zondag deed ik eigenlijk vrij weinig. De oudste was wel iets opgeknapt maar nu begon de jongste steeds zieker te worden. Toen de kinderen op bed lagen besloot ik nog wat te lezen in het boek van Michelle Obama. Recensie volgt uiteraard! Wat vind je van mijn vrolijke sokken?

Maandag zette het virus lekker door bij de jongste en deed ik de hele dag niks met een plakbaby (o, het is een dreumes nu). Dinsdag leek hij nog zieker te worden en ook de oudste voelde zich niet goed dus zat ik vooral op de bank met een dreumes of een peuter in mijn armen. ’s Avonds moest ik nog wat werken en toen de kinderen op bed lagen bestelden we een pizza. Onder het genot van een lekker pizza maakte ik mijn werk af en schreef ik dit weekoverzicht. Ik hoop oprecht dat mijn volgende overzicht wat leuker is om te lezen en wat meer foto’s bevat maar ik kan het niet helpen. Die evil ziektekiemen blijven zich vermenigvuldigen en rondwaren binnen ons gezin. Om gek van te worden! Maar goed, ik hoop ook deze week weer op verbetering.

Hoe was jouw week? Ook zo’n last van winterse griepjes?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply