bookhaul
Boeken

Bookhaul juli 2018

We zitten alweer een goede week in augustus, net optijd voor een bookhaul van de maand juli. Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik heb gekocht of gekregen!

De maand juli was een goede maand voor mijn boekenkast en e-reader. Ze werden goed gevuld en daar word ik heel blij van! Zoals jullie vorige week konden lezen heb ik in juli 12 boeken gelezen, waaronder een aantal van mijn nieuwe boeken.

Ik ontving het Grote boek over de stad voor mijn kinderen. Inmiddels is hier al een toffe recensie over online gekomen! Van uitgeverij Boekerij ontving ik Springvloed en Tegenstroom. Springvloed heb ik inmiddels uit en hier komt volgende week de recensie van online. Tegenstroom moet ik nog aan beginnen.

Wie ons op Instagram volgt heeft het wellicht al voorbij zien komen: Duizend hoog en Duizelingwekkende hoogte. Ik scoorde ze voor een tientje per stuk! Dit is een tijdelijke actie omdat 31 augustus deel drie verschijnt (tip!). Ik moet ze allebei nog lezen, waarschijnlijk gaan ze mee op vakantie. Ook ontving ik Het zijn de geheimen en viel Die andere moeders doen ook maar wat op de deurmat. Ik moet ze allebei nog lezen.

Niet op de foto, maar wel gekocht (en inmiddels uitgeleend aan mijn zusje): Piep zei de muis en Pluk een roos van M.J. Arlidge. Hier ben ik zoooo benieuwd naar! Deze gaan denk ik ook mee op vakantie (ik hoef niet op gewicht te letten, haha).

De boekenkast op mijn e-reader vulde ik aan met Alles in de wind en Schuitje varen van M.J. Arlidge. Afgelopen vrijdag konden jullie de recensie lezen! Ook kocht ik het tweede deel van De Royals aangezien ik door moést lezen na deel één te hebben geleend en gelezen van de Bibliotheek.

Ik heb sinds 1 augustus een Kobo Plus abonnement waar ik deze maand veel uit zal lezen. Ook denk ik dat ik daarom een stuk minder boeken zal aanschaffen… Maar we zullen zien wat de schade is aan het einde van de maand! 😉

Welke boeken hebben jullie deze maand gekocht?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply