Boeken

Gelezen boeken in juli 2018

Goedemorgen, een nieuwe maand is aangebroken en dus is het tijd om de vorige (lees)maand door te nemen. Ik merk dat wanneer ik mijzelf geen ‘verplichtingen’ opleg doormiddel van een TBR lijstje, ik dan veel meer lees. Hebben jullie dat ook? Enfin, lees snel verder om te zien hoeveel boeken ik in juli heb gelezen!

Eerlijk, ik moet even goed mijn Goodreads erbij pakken want man, man… juli was een goede maand voor mij. Ik zat héérlijk in de flow (na maanden amper een boek te hebben aangeraakt) en het is zó fijn om je weer helemaal te kunnen verliezen in een goed boek. De teller van juli staat daarom ook op 12 boeken. Say what!? Waarvan ik twee boeken ik ongeveer op de helft was en nog moest uitlezen.

Dit is het stapeltje fysieke boeken. Ik las Een bijna definitieve lijst van nachtmerries uit, maar was er niet echt dol op. Vervolgens las ik Zwaar verliefd! uit en ik denk dat ik over dit boek het langst heb gedaan deze maand. Ik weet niet hoe het komt, want ik vond het boek wel heel leuk! Springvloed duurde drie dagen – review volgt! – en Een was zo uit. Als klapper las ik de Royals – verleiding uit en jongens, ik ben om. Verwacht in augustus verraad en geheimen want I looooove de Royals!

versplinterdDankzij de Vakantiebieb app las ik in juli Lieveling, Versplinterd en Escape room. Van twee boeken verschenen recensies op Lou Books. Via de Bibliotheek las ik En toen kreeg ik weer lucht uit.

En last but not least: de boeken van M.J. Arlidge! Een tijdje terug mocht ik via mijn provider drie e-books cadeau ontvangen, waaronder Iene Miene Mutte. Ik las het boek in twee dagen uit en was verkocht. Ik kocht direct de twee korte thrillers die zich afspelen vóór Iene, Miene, Mutte voor nog geen euro op Bol.com. De recensie van Alles in de wind en Schuitje varen komt morgen online.

Zo, dat was mij het maandje wel! Ik ben benieuwd hoeveel boeken ik in augustus ga lezen. Maar ik weet nu al dat dat er geen 12 zullen zijn!

Welke boeken heb jij in juli gelezen? Laat het mij weten in de comments!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply