Boeken

Lou’s adventskalender: 5 ideale boeken om te lezen in de kerstvakantie

Ah, kerstvakantie! Dit was altijd mijn lievelingsvakantie; heerlijk genieten van twee weken vrij! En wat kun je dan beter doen dan af en toe een goed boek erbij te pakken? Vandaag deel ik vijf tips, vijf ideale boeken om te lezen tijdens de kerstvakantie!

dag in december

Een dag in december

Hoe kan het ook anders? In mijn recensie kon je al lezen dat ik erg enthousiast ben over dit boek! Een heerlijke feelgood roman om bij weg te dromen. Waarschuwing: je vliegt door de bladzijden heen, waarschijnlijk heb je een extra boek nodig deze vakantie!

onbreekbaar 2

De onbreekbaar-serie

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik jaloers ben op diegenen die nog moeten beginnen aan deze serie. Echt, lees dit! Een héérlijk verhaal over Ferdi en Abby – die al eerder hun neus lieten zien in Verkikkerd – en als je klaar bent met de serie is je hart een beetje gebroken, omdat je méér wilt!

Ik schreef al eerder de recensie van deel een en twee. Morgen komt deel drie online!

nevermoor

Nevermoor

Kerst staat voor velen ook gelijk aan Harry Potter; en deze serie is ook absoluut een aanrader, maar ik wilde dit jaar eens met iets anders komen. Waan je in de magische wereld van Nevermoor en je zult merken dat Morrigan een plekje in je hart krijgt! Kun je niet wachten op het Nederlandse tweede deel? Dan kun je in je kerstvakantie gewoon doorlezen; Wundersmith – Engels boek – is namelijk verkrijgbaar in de boekhandels!

De Royals

Ja, deze valt ook in een categorietje: jaloers als je nog moet beginnen aan deze serie. Ik hóu van de Royals! Zin in drama, romantiek en pittige scénes? Hier zit je goed. Je wordt vanaf de eerste bladzijde meegezogen in de wereld van de Royals. <3 Ik schreef over alle vier de delen een recensie: klik hier.

Truth or Dance

Last but not least: deze jeugdthriller mag niet ontbreken! Dit heerlijke boek van Chinouk heb je binnen no-time uit door de onderliggende spanning en het prachtige verhaal uit de balletwereld. Echt een aanrader! Lees de recensie hier.

Zo, dat waren mijn persoonlijke aanraders om bij weg te dromen tijdens deze kerstvakantie. Op onze blog staan nog véél meer leuke boeken, dus neem lekker een kijkje en laat ons weten wat het geworden is! Vinden wij leuk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply