Boeken

Welkom op Loubooks.nl!

Hi allemaal, welkom op Loubooks.nl! Eindelijk is het zover: onze boekenblog staat online. We hebben er hard aan gewerkt en stiekem zijn wij ook wel erg trots op het resultaat! Maar een livegang gaat natuurlijk niet zonder een welkomstwoord. Lees je verder mee?

Sommigen van jullie kennen ons misschien wel: twee Milou’s uit dezelfde stad mét allebei al een blog. Milou S. blogt al een aantal jaar op LouLeeft.nl en Milou F. (eigenlijk ook Milou S. maar is zo verwarrend anders, haha!) tikt al bijna 5 jaar artikelen op LifestyleLou.

Waarom dan ook nog eens een boekenblog, zul je misschien denken? Door de jaren heen zijn onze interesses veranderd, de zin voor bloggen was nog steeds aanwezig maar de woorden kwamen niet meer uit de vingers zoals we wilde op onze persoonlijke blogs. We ontdekte dat we gezamenlijke interesses hadden (boeken! en eigenlijk nog veel meer.) en zo ontstond het idee om samen deze blog te beginnen en onze passies delen! Wat wil je nog meer? 😉

Het is de bedoeling dat hier wekelijks drie artikelen online komen. Bestaande uit twee boekrecensies en één ‘extra’ artikel. We leggen de lat niet te hoog want wij hebben ook nog werk en gezinnen waar we voor moeten zorgen.

Wij hebben er in ieder geval erg zin in! Graag zien we jullie vaak terug op LouBooks.nl!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reageren Michelle 1 juni 2017

  Wat leuk dat Loubooks.nl online is gegaan. Ziet er mooi uit!

  • Reageren Milou F. 1 juni 2017

   Dank je wel Michelle!

 • Reageren Angela 13 juni 2017

  Leuk! Ben erg benieuwd naar alle boeken die gaan komen! :). Ik ben onlangs zelf ook een boekenblog begonnen dus ik wéét hoe spannend het is! Je layout ziet er in iedergeval érg mooi uit. Ik kom zeker regelmatig kijken!

 • Leave a Reply