op reis door de ruimte
Kinderboeken

Lou’s adventskalender: Op reis door de ruimte

Goedemorgen! Vandaag bespreken we voor de verandering eens geen prentenboek, maar een kinderboek dat geschikt is voor wat oudere kinderen. Wij kregen het prachtige boek ‘Op reis door de ruimte‘ opgestuurd en waren zelf al helemaal onder de indruk toen we het boek binnenkregen. Vandaag vertellen we jullie er meer over in onze korte recensie!

Is jouw kind gek op de zon, de maan en alle andere planeten? Dan is dit boek een topper! Astronaut Alice neemt je samen met haar hondje Remko mee op verkenning door het zonnestelsel. Op iedere bladzijde vind je een prachtige geïllustreerde planeet met daarbij een korte uitleg over de planeet én wat extra interessante weetjes. Wanneer je dit boek uit hebt, ben je helemaal op de hoogte van alles wat zich in de ruimte bevindt!

Mét prachtige glow in the dark poster!

Het boek bevat ook nog een prachtige glow in the dark poster; een mooie extra, ideaal om op te hangen op de kamer van een echte liefhebber! Ik vind het echt een superleuk boek om kennis te maken met ons zonnestelsel. De illustraties zijn prachtig en de weetjes interessant voor kinderen vanaf zeven jaar. Als je het mij vraagt, is dit een érg leuk cadeautje voor onder de boom!

Rating: ★★★★☆

Op reis door de ruimte – Katy Flint
Uitgever: Klavertje vier
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply