Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #1

Goedemorgen! Het is woensdag, tijd voor De week door met Lou Books. Dit is een nieuwe rubriek, waarbij we jullie een kijkje geven achter de schermen bij Lou Books en een klein stukje meenemen in onze leeswereld. Benieuwd wat we deze week hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Milou F.


Woensdag begin ik in Zwaar beproefd! van Chantal van Gastel. Ik ben helemaal enthousiast geworden van de film trailer van Zwaar verliefd! dus werd het ein-de-lijk eens tijd om het vervolg te gaan lezen.


Donderdag ga ik aan de slag met Lou Books: veel foto’s schieten, recensies tikken. Je kent het wel.


Foto’s bewerk ik in Lightroom. Vind ik een heel fijn programma!


Een kijkje achter de schermen bij het fotograferen. De foto zelf lijkt altijd heel wat, maar hier zie je dat het er toch een beetje anders aan toe gaat. Ik sleep met mijn spullen door heel het huis en ondertussen wordt er ook gewoon gespeeld door mijn zoontje.


Zoals hier, ik probeerde mijn foto te maken maar al snel kwamen er vrachtwagens tevoorschijn (want je moet natuurlijk overal waar mama bezig is spelen) en na een grote niesbui moesten er doekjes tevoorschijn komen om de boel te poetsen.


Ik gebruik graag kristallen tijdens het fotograferen. Deze drie mochten vandaag de show stelen. Hebben jullie ook kristallen?


Vrijdag ga ik nog even door met het werken aan de blog. Multitasken als moeder is een must. Foto’s uploaden in Dropbox en spelen met mijn dochter kan allemaal tegelijk!


Mijn zoon is dol op lezen. Naast Het grote boek over de stad, zijn zijn Cars boekjes ook groot favoriet!


We ontvingen deze toffe column bundel van uitgeverij Snor, binnenkort komt er een recensie online!


Vrijdagavond. <3


Zaterdagochtend ging ik weer naar de Bibliotheek. Heerlijk in mijn eentje en ik pakte de fiets in plaats van de auto.


Ik vroeg jullie op Instgram welke boeken ik nog móest lezen uit de Bieb, kon ik eindelijk ook eens die vragen functie gebruiken, haha.


Na de Bibliotheek nam ik nog een bezoekje aan boekhandel Quist en ging ik wat drinken in cafe Helene, wat boven de boekhandel zit. <3


Guilty! Uiteraard vertrok ik ook niet met lege handen uit de boekhandel: 2 boeken uit de Helen Grace serie van M. J. Arlidge gingen mee naar huis.


Zondagavond kwam ik er achter dat Netflix seizoen zes van Suits eindelijk had toegevoegd. Ik keek de eerste aflevering en maandag bingede (is dat een woord? 😉 ) ik de rest. Love Harveyyyy!


Gisteren moest ik in het ziekenhuis zijn voor een dagopname van mijn dochter. Terwijl zij sliep las ik Zwaar beproefd! eindelijk uit.

Volgende week neemt Milou S. jullie mee in haar week. Tot de volgende!

Wat hebben jullie gelezen deze week? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reageren Marieke 18 juli 2018

    Wat leuk zo’n weekoverzicht! En dat van foto’s maken is heel herkenbaar haha. Even ergens een stukje kast vrijmaken om de perfecte foto te maken.

    • Reageren Milou F. 18 juli 2018

      Haha, ja precies dat!

    Leave a Reply