Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #10

Jongens, nummer 10 alweer. Dat gaat toch hard! Ik moet zeggen dat ik deze week een lekkere leesweek had. Veel gelezen, veel gewerkt aan onze blog en druk bezig geweest met nieuwe plannen. Die tijd had ik ook omdat ik mijn voet blesseerde tijdens de eerste hockeywedstrijd van het seizoen. Afgelopen week zat ik dus vooral veel met mijn voet omhoog. En waar het even kon, pakte ik mijn leesmoment. Ik kon twee dagen volop aan Lou Books en nieuwe plannen werken (wait for it). Ik laat je zien hoe mijn week verliep!

Woensdag is mijn vrije dag. Ik ben dan de hele dag thuis bij de kinderen. Vaak gaan we wel even naar buiten of iets leuks doen maar die voet maakte het me niet gemakkelijk. We hebben vooral binnen gezeten en de oudste heeft in de achtertuin gespeeld. Dat gaf mij mooi de gelegenheid om een tijdschrift te lezen. Happinez en Flow zijn echt mijn favoriete tijdschriften!

Op donderdag werk ik de laatste tijd vaak in een koffietentje hier in de stad. Helaas kon dat deze week niet doorgaan door de blessure aan mijn voet. Ik zat de hele dag thuis want de kinderen waren wel gewoon naar de kinderopvang. Dus tijd om aan de slag te gaan met onze nieuwe plannen.

Ook vrijdag is een werkdag voor mij. Voet omhoog en gaan! Ik gebruik nu sinds een week de Structuurjunkie planner van Cynthia en ik moet zeggen, tot nu toe vind ik hem heel fijn werken! Ik schreef vandaag vooral veel artikelen en bedacht nieuwe content voor Lou Books.

In mijn pauze scheen de zon (al zou je dat op de foto niet zeggen). Ik besloot mijn lunch buiten op te eten en even te lezen in het zonnetje.

Ik rondde de cursus Teksten Corrigeren van Chinouk Thijssen af. Met een prachtig compliment ontving ik mijn papiertje. Wat was ik trots, en nog steeds eerlijk gezegd. De cursus was erg leuk en leerzaam. Absoluut een aanrader!

Zaterdag! Ik besloot aan de slag te gaan met dit boekje. Deze mini-cursus zat bij de vorige editie van de Flow. Stiekem ben ik wel een beetje een geitenwollensokkenmuts, zweefteef, spiritjunkie. Dat zie je misschien ook wel aan de zelfhulpboeken die ik af en toe recenseer.

Zondag, rustdag zeggen ze toch? Niet hier thuis! Er moest gesport worden. Mijn vriend voetbalt en zelf hockey ik. Op zondag spelen we om en om een wedstrijd. Deze week was het aan mij, helaas zit ik nog steeds met mijn voet dus moedigde ik mijn team aan. Toen ik weer thuis was begon ik aan een nieuw boek. Keuze genoeg, en mijn TBR stapel wordt alleen maar groter!

Maandag begon er weer een nieuwe week. Ik had een kort ritje met de trein, die ik overigens maar net haalde, strompelend en wel. Ik had 20 minuten de tijd om eens lekker in dit boek te beginnen. De recensie volgt natuurlijk nog maar tot nu toe sta ik er versteld van hoe het onderwerp me eigenlijk raakt. Klinkt overdreven maar ik bedoel meer hoe herkenbaar sommige dingen zijn en hoe ik me toch met het onderwerp verbonden voel, meer dan ik dacht.

Op dinsdag besloot ik mijn bescheiden boekenkast opnieuw in te delen. Ja, dit is echt de enige boekenkast die ik tot nu toe heb. Links staan mijn boeken en rechts is over het algemeen van mijn vriend. De rest van mijn boeken liggen verspreid in tassen en op mijn bureau. Zoals je in mijn vorige weekoverzicht hebt kunnen lezen, zijn we van plan beneden een grote boekenkast te maken. Tot die tijd moet ik geduld hebben!

Ik kreeg een beetje last van opruimwoede en kwam deze schilderijen/tekeningen tegen. Ooit gekocht en letterlijk nooit wat mee gedaan.

Ik vond ook mijn letterbord weer en besloot de tekst eens te veranderen en hem een prominent plekje in mijn thuiskantoor te geven.

Dit is het eindresultaat geworden. De quote kwam ik tegen op Pinterest en ik vond hem zo mooi!

Mijn week is letterlijk voorbij gevlogen! Hoe was jouw leesweek?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply