Lou Books
Persoonlijk

De week door met Lou Books #18

De eerste van dit jaar. Ik hoor je denken: hoe kan dit? Het zit zo. Mijn kinderen waren de afgelopen weken nog steeds ziek (verrassing..) en daarnaast waren we druk met de naderende lancering van een groot project. Inmiddels heb je het misschien wel gezien. Afgelopen weekend lanceerden wij onze online boekenclub én podcastshow. De reacties waren zo overweldigend dat ik er nog van aan het bijkomen ben. Laat me je meenemen in mijn week.

Dit is toch wel de meest spectaculaire foto die zo ongeveer elke week weer terugkomt. Maar ik kan er niets aan doen, donderdag is nu eenmaal mijn werkdag en dat betekent vaak dat ik gewoon de hele dag achter mijn laptop slijt. Zo ook afgelopen donderdag. Ik had een afspraak en werkte daarvoor wat in een fijn koffietentje.

Vrijdag hebben we zo lekker gewerkt dat ik vergat een foto te maken. Dan weet je dat je een goede dag hebt gehad. We hadden een drukke dag omdat we de boekenclub zo snel mogelijk wilde lanceren. Er waren helaas wat technische probleempjes dus we moesten geduld hebben.

Zaterochtend werkten we de laatste dingetjes af en om 15.00 was het zover, de lancering van de Lou Books Book Club. Een online boekenclub mét podcastshow. We waren zo blij en nerveus tegelijk. Wat nou als niemand mee wilde doen? Die gedachte vervloog al snel want de eerste enthousiaste reacties kwamen binnen en de aanmeldingen ook!

Natuurlijk moest de lancering gevierd worden. Daarom geven we een exemplaar van De Meisjesmagneet (wat ons eerste boek in de boekenclub wordt) weg. Winnen? Check onze Facebookpagina en doe mee!

Zondag! Zo’n dag dat je weinig uitvoert. We keken wat foto’s bij mijn ouders, die pas naar Denemarken zijn geweest, toen deze foto verscheen. ‘Oh dit was een boekenwinkel, ik dacht dat vind jij wel leuk!’ Als mensen dat tegen je zeggen dan is het algemeen bekend dat je dol bent op boeken geloof ik, haha.

Verder las ik zondag Het Zero Waste Project uit. Echt een aanrader als je bewuster wilt omgaan met plastic en afval in het algemeen. De recensie volgt!

Maandag is mijn vrije dag. Maar dat is als ondernemer natuurlijk niet veel waard. Ik werk vaak in de avonden nog maar overdag doe ik zo min mogelijk. Nou is dat vrij makkelijk aangezien mijn kinderen me ook niet de mogelijkheid bieden om even snel te werken. Terwijl zij wat speelde startte ik in het eerste boek van Harry Potter, het jeugdsentiment!

Hoe was jouw week?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply