Recensie, Zelfhulp

Die andere moeders doen ook maar wat – Relax mama!

Als moeder van twee kleine kindjes vind ik het leuk om allerlei informatie tot me te nemen wat betreft het moederschap. Ik verslind het allemaal: blogs, columns, zelfhulpboeken en ga zo maar door. Onlangs kreeg ik de kans om Die andere moeders doen ook maar wat te recenseren en daar werd ik heel erg blij van!

Als moeder zit je in een rollercoaster van gevoelens: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar (of in de spuitpoep). Soms vraag je je misschien af hoe die andere moeders het allemaal op orde kunnen hebben.
Is het weer zo’n dag? Pak dan dit boekje erbij en verstop jezelf op de wc. Lees en ontdek: die andere moeders doen ook maar wat. Echt!

Het boek bestaat uit verschillende columns, gecategoriseerd in: zwanger, baby, peuter, kleuter en kind. Diverse moeders van De club van relaxte moeders leverden een bijdrage aan dit boek, zodat je verschillende ervaringen en perspectieven te lezen krijgt.

Leest makkelijk weg en is erg herkenbaar!

Het leuke aan columns lezen is dat het zo lekker herkenbaar is – of helemaal niet. Tenminste, dat vind ik. Waar je vaak alleen maar leest over ‘het perfecte moederschap’ is het ook eens fijn om te lezen dat het er echt niet overal perfect aan toe gaat. Geeft de moeder weer moed. 😉

Deze columnbundel leest heerlijk weg en door de geweldig leuke vormgeving vlieg je er zo doorheen. Ik had het boek dan ook binnen een avond uitgelezen. Een aanrader tijdens een avondje met de voeten omhoog of in een heerlijk bad!

Rating: ★★★★☆

Die andere moeders doen ook maar wat – Relax mama!
Uitgever: Snor
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply